+31(0)6 28 40 04 96
Beatrixlaan 43

Inbraakproef

Inbraakproef

Het is voor veel mensen een nachtmerrie: huis leeggeroofd door inbrekers. Helaas wordt die nachtmerrie vaak werkelijkheid door slecht beveiligde, of verouderde sloten. – Veilig wonen betekent ook prettig wonen. Onbezorgd thuis of op vakantie kunnen zijn. Dat kan alleen maar als u kunt vertrouwen op goed afgesloten deuren en ramen. Met gecertificeerd hang- en sluitwerk en een aantal praktische beveiligingstips kunt u de kans op een inbraak verkleinen.

U leest vast regelmatig over inbraken in woningen of bij bedrijven, of u bent daar zelf misschien al een keer mee in aanraking gekomen. Hierdoor kunt u zich soms toch niet helemaal op uw gemak voelen. Want een inbraak heeft vervelende gevolgen voor iedereen. Daarom moet u uw woning of bedrijfspand hier goed tegen beschermen. Met de inbraakbeveiliging van Hans Koops houdt u de criminelen buiten de deur. Zo voelt u zich weer helemaal veilig in uw eigen omgeving.

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk is naar binnen te komen. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel en uit het zicht.

Wij zullen uw woning of pand met een professionele blik bekijken en adviseren. We weten waar inbrekers op letten en daardoor vinden wij snel de zwakke plekken van uw woning of bedrijfspand. Uiteraard bieden/adviseren wij u ook meteen de beste oplossing. Dit doen wij in samenwerking met BUVA rationele bouwproducten (marktleider op het gebied van o.a. hang- en sluitwerk).

Zie hier; https://www.youtube.com/watch?v=MPcepzy51cU